Producten

Naast het beste product op dit specifieke gebied bieden wij een breed scala aan ondersteunende diensten op het gebied van communicatie, voorlichting en advisering. Op deze site lichten we één en ander toe, u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen over wat we te bieden hebben.

Meer producten zijn te vinden in onze WEBSHOP
Wat is de Gepp Hondentoilet?
De Gepp Hondentoilet is in feite een zeer fraaie en uiterst functionele hondenpoepbak van de hoogste kwaliteit roestvast staal dat aangesloten kan worden op de riolering.
Er is echter ook een versie beschikbaar welke niet is aangesloten op het riool. Dit type functioneert ook bijzonder goed!Uit welke componenten is het Gepp Hondentoilet- systeem opgebouwd?

1. Gedeelte boven de grond
Het gedeelte boven de grond ziet er fraai uit en is in meerdere uitvoeringen
leverbaar.

Gepp Hondenpoep

Het roestvast stalen toilet is verder voorzien van de volgende kenmerken:

Fraai / robuust uiterlijk;
Roestvrij staal;
Vandalismebestendig;
Mogelijkheid aan te sluiten op het riool;
Hygiënisch (voetbediening);
Gemakkelijk te reinigen en legen;
In meerdere fraaie variaties leverbaar;
Nodigt uit tot gebruik én goodwill kwekend;
Mogelijkheid inscriptie.

2. Gedeelte onder de grond

Onder de grond bevindt zich een betonnen of kunststof put (in meerdere variaties verkrijgbaar). Deze put kan rechtstreeks op het riool worden aangesloten.

Gepp Hondenpoep

Het grote voordeel in het geval van aansluiting op het riool is dat regenwater de put automatisch "schoonspoelt". Verder veroorzaakt het product / systeem geen stankoverlast. Door de grote capaciteit van de put, hoeft de Gepp Hondentoilet maar enkele keren per jaar te worden geleegd. Dit legen gebeurt door een kolkenzuiger. Meerdere gemeenten die onze systemen gebruiken doen dit gelijktijdig met het legen van de overige rioleringsputten / straatkolken. De kosten zijn nihil!

Gepp Hondenpoep

Aansluiten op het riool is geen must. De laatste jaren zijn er, bij wijze van proef, ook systemen geplaatst die niet waren aangesloten op het riool. De resultaten van dit type zijn eveneens zeer positief.

Erevaringen hondenbezitters
Wat vinden de hondenbezitters ervan? Enkele reacties op onze Gepp hondentoilet:

Klaas
Het grote voordeel van de Gepp is dat hij een voetpedaal functie heeft zodat ik altijd een hand vrij heb om de hond goed vast te houden

Jolanda
Sinds enkele maanden hebben we een Gepp toilet in onze buurt! Wat een uitvinding! Ik ruim sinds kort de hondenpoep op en daarvoor loop ik graag een stukje om!


Meer reacties? Klik hier
 
Hondenpoep: Opgeruimd is netjes! Toch?