Welkom


Gepp Hondenpoep

Welkom op dé website van de hondenpoepspecialisten van Nederland!

 
Slaagt uw gemeente er nog steeds niet om op een structurele wijze de gemeente “te verschonen” van hondenpoep en denkt u dat dit onmogelijk is?

Gepp Producten & Advies heeft een unieke formule “aanpak hondenpoep”ontwikkeld wat garant staat voor een schonere leefomgeving. Met als resultaat tevreden burgers! Deze website is dan ook bedoeld u ervan te overtuigen dat structurele verbetering (dus minder overlast) mogelijk is. Wij hebben dit al meerdere keren bewezen!

Gepp Hondenpoep

Wat kunt u op deze website vinden?
Op deze website wordt veel informatie verstrekt over onze producten & diensten. Ook behaalde resultaten komen uitgebreid aan bod. Voor meer producten en het bestellen ervan zie onze WEBSHOP


Gepp 10 jaar actief un de hondenpoep business
In 2014 bestaat Gepp Producten & Advies 10 jaar! Dit heugdelijke feit wordt gevierd met de lancering van het concept Hondenpoep.NL. Een concept waar de nadruk komt te liggen op positief hondenbeleid (gemeenten) maar waar hondenbezitters hun verantwoording (ook) moeten (gan) nemen. Meer weten? Check www.hondenpoep.nl

Voor wie is deze website bedoeld?
Deze website is bedoeld voor iedereen die zich (nog steeds) mateloos irriteert aan hondenbezitters die hondenpoep (achteloos) laten liggen. Met andere woorden: hondenbezitters, niet- hondenbezitters, mensen die actief zijn in wijk of dorp, lokale bestuurders, gemeenteambtenaren, recreatieparken en hondenscholen. Iedereen kan zijn voordeel doen met deze site.
 
Hondenpoep: Opgeruimd is netjes! Toch?