Gepp levert ook 100 procent afbreekbare biologische hondenpoepzakjes

 


Sinds begin 2009 levert Gepp Producten en Advies ook biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes. Inmiddels maken steeds meer gemeenten gebruik van dit product. Zakjes worden huis- aan huis verspreid en worden beschikbaar gesteld op diverse plaatsen binnen de gemeente. Denk hierbij aan buurthuizen, verenigingsgebouwen etc.De Biobag zakjes online besteld worden in onze webshop!Daarnaast maken een aantal recreatieparken gebruik van de biozakjes. Deze worden afgegeven bij de balie (tijdens het inchecken) en worden aangeboden in een fraai vorm gegeven dispenser die Gepp Producten & Advies speciaal hiervoor heeft laten ontworpen. Binnenkort is er ook een gemeente die de dispenser gaat gebruiken om de zakjes beschikbaar te stellen. Allemaal interessante ontwikkelingen waarvan wij de vorderingen middels dit medium kenbaar maken.

Sinds augustus 2010 is er een speciale website ontwikkeld voor de Biobag hondenpoepzakjes. Klk hier om deze website te bezichtigen.
 

Waarom de biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes?

Onze Gepp Hondentoilet in combinatie met biologische afbreekbare hondenpoepzakjes is dé duurzame oplossing voor de overlast van hondenpoep! Hiervan zijn wij inmiddels overtuigd! Nu u nog…..

Dat de Gepp hondenpoepvoorziening het “goed doet” binnen steeds meer gemeenten in Nederland is een feit. Echter het is wel zo dat de hondenpoep moet worden opgeruimd door degene die de hond uitlaat. Uit eerder onderzoek dat is gehouden in opdracht van Gepp Producten & Advies is gebleken dat het opruimen op verschillende manieren gebeurd. Van alle mensen die de hondenpoep opruimen is gebleken dat iets meer dan de helft van de hondenbezitters een schepje of grijper gebruikt en ruim 40 procent gebruikt een zakje. Gezien het duurzame karakter van de Gepp voorziening is Gepp Producten & Advies op zoek gegaan naar een partner die volledig biologisch afbreekbare zakjes ontwikkeld. Deze is eind 2008 gevonden en sindsdien wordt er samengewerkt.

De biologische zakjes breken tussen de 3 en 6 weken volledig af en hierdoor blijft dus alleen de hondenpoep over in de ondergrondse put. Het regenwater draagt er vervolgens zorg voor dat de hondenpoep wordt afgevoerd naar het riool. Een uniek systeem en volledig ingericht op een duurzame toekomst!
 
Hondenpoep: Opgeruimd is netjes! Toch?