Doelgroepen


Gepp Hondenpoep


1a. Gemeenten (maar ook wijken, dorpen en buurten)

Onze voornaamste doelgroep is gemeenten. Gemeenten dragen namelijk zorg voor hondenbeleid en alles wat daar mee te maken heeft. Meestal wordt op “gemeente niveau” besloten of er regels worden opgesteld met betrekking tot honden, en zo ja: wat dit dan inhoudt”.

Gepp Producten & Advies heeft in 2011 het gemeentelijk hondenbeleid in Nederland onderzocht. Hierdoor zijn we exact op de hoogte van wat er speelt op dit gebied. Eind dit jaar wordt er een symposium georganiseerd waarbij vele aspecten van het hondenbeleid (o.a. do & dont’s) aan bod zullen komen. Binnen afzienbare tijd wordt de datum en het definitieve programma van het symposium op deze website gepubliceerd. U kunt u zelf en / of collega’s voor deze dag opgeven. Het beloofd een zeer interessante bijeenkomst te worden. Houd daarvoor deze website in de gaten!

1b. Buurtorganisaties, wijk- en dorpsbesturen
Aangezien het hondenbeleid bij lang niet alle gemeenten hoog in de prioriteitenlijst staat en / of goed georganiseerd is, is het lastig om het Gepp verhaal binnen een gemeente te verkondigen. Mocht je hier tegenaan lopen als burger, vertegenwoordiger van wijk of dorp, neem dan contact op met ons. Wij hebben veel ervaring opgedaan hoe je dit het beste onder de aandacht kan brengen.

2. Recreatieparken & jachthavens
Een tweede doelgroep, waar we inmiddels ook al behoorlijk wat ervaring hebben opgedaan, zijn recreatieparken. Het toeristische bedrijfsleven moet zich tegenwoordig, vanwege heftige concurrentie van goedkope buitenlandse vakanties, meer dan ooit onderscheiden. Zaken als “kwaliteit en beleving” spelen tegenwoordig een belangrijke rol voor de toerist in het bepalen van de vakantiebestemming. Voorts vergrijst de samenleving de aankomende jaren steeds meer en veel ouderen (maar ook jongeren) vinden het prettig hun huisdieren mee te nemen naar het vakantieadres. Dit ook omdat de kosten van dierenopvang hoog zijn. Wij bieden de ideale oplossing; want onze Gepp- systemen wordt door iedereen op waarde geschat én gebruikt!

Gepp Hondenpoep

Vanaf het begin gebruikt Gepp Producten & Advies de allesomvattende en universeel toepasbare slogan:
 
Hondenpoep: Opgeruimd is netjes! Toch?