Allround hondenpoepspecialisten

Gepp Hondenpoep

Na het ontwikkelen van de Gepp hondenpoepvoorziening in 2004 is ons bedrijf doorontwikkeld en inmiddels kan er gerust gesteld worden dat we “allround specialist” in de hondenpoepmaterie zijn. Samen met onze partners hebben wij tal van projecten ontwikkeld én uitgevoerd. Een voorbeeld hiervan is dat Gepp Producten & Advies zowel in in 2006 als in 2009, opdracht heeft gegeven aan onderzoeksbureau Perception Consultancy om in kaart te brengen hoe de Nederlandse gemeenten omgaan met het hondenbeleid in het algemeen en aanpak van het hondenpoepprobleem in het bijzonder.

Op basis van dit rapport is er in zowel 2007 als 2012 een interessant en succesvol verlopen symposium `Hondenbeleid in Nederland`georganiseerd.
Indien u meer wilt weten over dit symposium en het voorafgaande onderzoek dan kunt u het beste contact opnemen met Perception Consultancy (www.perception.nl). 

In 2014 wordt het concept Hondenpoep.NL gelanceerd. Veel opgedane kennis en ervaring door mensen van Gepp is gestopt in dit landelijk toepasbare concept. Zie hiervoor www.hondenpoep.nl Binnenkort hoort u veel meer hierover!

Gepp Hondenpoep

Samenwerking met partners
Gepp Producten & Advies werkt op projectbasis samen met een aantal communicatiebedrijven. Bovendien is er in het recente verleden samengewerkt met instanties als Van Hall- Larenstein, Universiteit Utrecht en Perception Consultancy (onderzoek & adviesbureau). Ook op technisch gebied wordt er samengewerkt. Zo werken we samen met overige leveranciers van hondenpoepartikelen. 


Gepp Hondenpoep

Wat streven wij na?
Ons doel is om samen met de klant “onze formule” op de juiste manier toe te passen zodat succes, oftewel een sterke afname van overlast door hondenpoep, gegarandeerd is. Wij streven altijd na de mentaliteit van de hondenbezitters aan te pakken. “Niet opruimgedrag” moet veranderen in “wel opruimgedrag”. Onze voorzieningen zijn hierbij de eerste stap!

Gepp Hondenpoep

Het Gepp netwerk
Gepp Producten & Advies bestaat niet alleen uit de personen die rechtstreeks verbonden zijn aan ons bedrijf. In een paar jaar tijd is er een breed netwerk opgezet van diverse personen en instanties die allen op hun eigen specifieke gebied een bijdrage leveren aan het reduceren van de overlast van hondenpoep.
 
Hondenpoep: Opgeruimd is netjes! Toch?